finis vitae

Uitvaartverzorging

Uw eigen uitvaart vooraf regelen

Zelf regelen

Ontzorg
je nabestaanden

Steeds vaker kiezen mensen ervoor om via voorafregeling hun eigen uitvaart te plannen. Op die manier bespaart u uw nabestaanden veel uitzoekwerk wanneer u komt te overlijden en verloopt uw uitvaart zoals gewenst.

Bij Finis Vitae Uitvaartverzorging kunt u rekenen op uitgebreid advies omtrent voorafregeling. Op basis van jouw wensen bekijken we de mogelijkheden en leggen we jouw uitvaart concreet vast. Voor wat betreft de financiën zijn er twee mogelijkheden: voorafregeling met een wilsbeschikking op papier en voorafregeling met financieringsmogelijkheden.

Voorafregeling met een wilsbeschikking op papier

In deze voorafregeling leggen we enkel de wilsbestemming van uzelf contractueel vast. We zorgen ervoor dat de wensen voor de uitvaart goed en duidelijk in contractvorm staan beschreven. U bezorgt vervolgens een kopie van dit contract aan een vertrouwenspersoon. Deze persoon neemt na uw overlijden contact met ons op. Vervolgens zorgen wij voor de volledige uitvoering van de uitvaart, exact zoals u het gewenst had. De nabestaanden staan in dit geval in voor de uitvaartkosten.

Voorafregeling met financieringsmogelijkheden

Deze voorafregeling verloopt in feite op dezelfde manier als een voorafregeling met een wilsbeschikking op papier. Het enige verschil is dat de persoon die zijn of haar uitvaart zelf wil plannen er ook zelf voor betaalt. Na het bespreken en noteren van uw wensen, maken we een prijs op voor de uitvaart. Op deze manier blijven nabestaanden niet achter met de kosten voor de uitvaart.